Gyerekgyilkosság

Brutálisan végzett a saját kislányával, a holttestét pedig a fagyasztóba rejtette

A 33 éves nő születése óta kínozta a gyerekét, sokszor előfordult, hogy napokra bezárta a fürdőszobába, és enni sem adott neki.

2017.08.11 12:35ma.hu
hirdetés

Kegyetlen módon végzett saját 11 éves kislányával egy floridai nő, a gyerek holttestét egy fagyasztóban próbálta elrejteni - írja az NY Post.

A 35 éves Keishanna Thomas egy kartondobozba tuszkolta 11 éves kislánya, Janiya holttestét, a dobozt pedig bedugta a konyhájában lévő fagyasztóba. A kicsi eltűnését bejelentették a rendőrségen, azonban a nyomozóknak nem sok idejébe telt megtalálni a gyermek maradványait. Letartóztatása előtt a nő megpróbált megszabadulni a fagyasztótól, de még időben tetten érték.

A rendőrségi szóvivő elmondása szerint Thomas születésétől fogva kínozta gyermekét, sokszor napokra étel nélkül bezárta a fürdőszobába.

A szomszédok azt vallották, hogy többször rajtakapták a kicsit, ahogy a szemétben turkál étel után kutatva.

A kegyetlen anyát 65 éves börtönbüntetésre ítélték.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.