Rendőrség

Eltűnt egy anya és kétéves gyermeke

Taxival hagyták el otthonukat, azóta nem tudni, hol vannak. Segítséget kér a rendőrség.

2017.07.19 15:33ma.hu

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság körözési eljárást folytat Roskóné Balogh Mónika 19 éves gemzsei lakos és két éves gyermeke eltűnése ügyében. A rendőrségre érkezett bejelentés szerint a nő kislányával április 15-én fél három körül taxival távozott otthonukból, tartózkodási helyük azóta ismeretlen.

Roskóné Balogh Mónika körülbelül 170 centiméter magas, normál testalkatú. Haja színe világosbarna, hossza derékig érő. Kislánya korának megfelelő fejlettségi állapotú, haja színe világosbarna, szeme színe kék.

Fotók: police.hu

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a keresett nő, valamint gyermeke tartózkodási helyéről érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen bármelyik rendőri szervnél, vagy hívja a 06-42-524-600 telefonszámot, illetve a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívót! Névtelensége megőrzése mellett a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán is bejelentést tehet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.