Baleset

Tűz volt egy budapesti bolhapiacon

A lángok mintegy kétszáz négyzetméteren pusztítottak.

2017.07.19 04:40MTI

Tűz volt kedd este Budapesten, a XVIII. kerületi Regény utcában, egy bolhapiacon - közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivője az MTI-vel.

Kisdi Máté tájékoztatása szerint nyolc bódé égett a kétezer négyzetméteres területen. A tűz mintegy kétszáz négyzetméteren pusztított.

A lángokat 25 tűzoltó fékezte meg. A tűz keletkezésének okát vizsgálják.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság közleményében azt írta: eddig tisztázatlan körülmények között gyulladt ki a XVIII. kerületi Regény utcában található piac területe. Az oltási munkálatok idejére a Regény utcát a Haladás utca és a Szent Lőrinc sétány közötti szakaszon a rendőrök lezárták. Az érintett útszakaszokon torlódásra kell számítani - írta a rendőrség.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.