Gyilkosság

Lelőtte a szomszédját, aztán a holttesttel beállított az ügyvédjéhez

A floridai férfi állítja, önvédelemből ölte meg a szomszédját.

2017.07.18 12:55ma.hu

A szomszédja holttestével állított be az ügyvédjéhez egy floridai férfi - írja a Fox News.

Az 54 éves John Marshall vett egy telket Bokeeliában, hogy házat építsen rá. A szomszédjának, a 65 éves Theodore Hubbellnek ez nem tetszett, és összeveszett az újonnan érkezett férfival. Marshall azt állítja, hogy pár nappal az érkezése után Hubbell fegyverrel tért vissza, és megfenyegette őt. Dulakodni kezdtek, Marshall megpróbálta elvenni a fegyvert a másiktól. Közben azonban a pisztoly elsült és eltalálta Hubbellt.

Marshall ezek után berakta a kocsijába a szomszédja holttestét és elment vele az ügyvédjéhez. Végig azt állította, hogy önvédelemből ölte meg a férfit.

Az esküdtszék hétfőn úgy döntött, hogy mivel nincs olyan bizonyíték, amely cáfolná a férfi állítását, nem emelnek vádat ellene.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.