Bűnügy

Gumicukorral kínálta a kislányokat, majd önkielégítést végzett előttük

Őrizetbe vették az esztergomi szeméremsértőt.

2017.06.29 14:34MTI

Az Esztergomi Rendőrkapitányság szeméremsértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást - őrizetbe vétele mellett - egy 49 éves dorogi lakos ellen.

A gyanúsított a nyomozás jelenlegi adatai szerint június 19-én délben  Esztergom-kertváros területén egy 7 és egy 6 éves kislány előtt szeméremsértő módon mutogatta magát, önkielégítést végzett. A lányoknak előzőleg gumicukrot kínált, az édességgel csalta őket magához.

A férfi június 27-én délután ismételten megjelent a bűncselekmény helyszínének környékén és leszólított két gyermekkorút, azonban a lányok megijedtek és elszaladtak - olvasható a rendőrség honlapján.

police.hu

A rendőrök június 28-án 23 óra 30 perckor Esztergomban, a Martsa Alajos utcában elfogták a férfit. Járművét átkutatták, az utastérből egy zacskó gumicukrot is lefoglaltak.

A nyomozók a férfit gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.

police.hu


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.