Megsínylette az RTL Klub stábja

Kirabolták a tévéseket a késelő fiú falujában

Kirabolták Erdélyben az RTL Klub stábját, miközben azok filmet forgattak a Budapestről szerdán Romániába hazaszállított cigányfiú falujában. A tolvajlásból és rablásból élő 12 éves G. István - akit a sajtó Krisztiánnak keresztelt el - a múlt héten a Blaha Lujza téren szúrt combon egy fiatalt.

2008.01.17 10:09Hír TV

A Rompres hírügynökség szerint a székelyudvarhelyi stáb kiskorú tolvajok áldozatává vált, miközben a helybéli cigány közösség tagjaival készítettek interjút a Budapesten késelő fiú esetéről.

A Hargita megyei rendőrség tájékoztatása szerint kedden délután a Tekerőpatak nevű faluba látogató tévések zsebéből 300 lejt (megközelítőleg 22 ezer forint) és egy mobiltelefont loptak el, miközben azok a helybéliekkel beszélgettek.

A lopást azonnal jelentették, a rendőrség pedig rövid időn belül azonosította a tetteseket. A tévéstábot meglopó tolvajok ugyancsak fiatalok: mindkettő 12 éves, vagyis egyidősek a Budapestről szerdán hazaszállított késelővel. Az ügyben lopás gyanúja miatt büntetőjogi kivizsgálás indult, azonban mivel kiskorúak, a hatóságok semmit nem tehetnek ellenük.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.