Tűz

Leégett egy panzió Mezőkövesden

Az épületből tizenhat ember menekült ki.

2017.06.28 08:10Havariapress

Kigyulladt és teljes terjedelmében lángolt egy körülbelül nyolcszáz négyzetméter alapterületű panzió tetőszerkezete kedden késő este a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Mezőkövesden, a Napfürdő úton.

A tűzhöz a mezőkövesdi, az egri és a tiszafüredi hivatásos tűzoltókat, a mezőcsáti katasztrófavédelmi őrs hivatásos tűzoltóit, valamint a katasztrófavédelmi műveleti szolgálatot riasztották, összesen nyolc gépjárművel.

Az első kiérkező egységek három vízsugárral és egy létrás járművel kezdték meg a lángok oltását. A tűzoltók közös erővel, több oldalról és egy létrás járműről támadva, hét vízsugárral oltották el a lángokat, majd megkezdték az épület átszellőztetését és átvizsgálását.

Az épületből tizenhat ember menekült ki, akik közül senki nem sérült meg.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.