Tragédia

Bement a fogorvoshoz, 30 perc után holtan hozták ki a hároméves kislányt

A gyerek egy fogászati rutinkezelés közben vesztette életét.

2017.06.17 15:50ma.hu
hirdetés

Egy fogászati rutinke6elés közben halt meg egy hároméves kislány Kaliforniában. Pontosan nem tudni, mi okozta a halálát - írja a New York Post.

Daleyza Avila Hernandeznek két fogát húzták ki és másik két fogát tömték a Stocktoni Gyermek Szájsebészeti Központban, San Francisco keleti részén.

Az édesanya, Araceli Avila szerint a gyerek "nagyon egészséges" volt.

"Mindössze annyit tettem, hogy elvittem a lányomat a fogászati kezelésre, és úgy 30 perc után holtan hozták vissza nekem" - mondta a lapnak nyilatkozva

Avila és a férje, Jose Hernandez szerint a gyermekük még közvetlenül a beavatkozás előtt is tele volt élettel. Őket egyébként nem engedték be a műtőbe, már csak annyit észleltek, hogy egy mentő megáll a helyiség előtt.

A nővér szerint a kislány szíve korábban nem diagnosztizált betegség miatt ált meg. A gyereket a kórházba szállítás után halottnak nyilvánították.

A szájsebészeti központ titkára, David Thompson közölte, hogy a lány szervezete rosszul reagált a beadott érzéstelenítőre, de a kórházba szállítás előtt még sikerült stabilizálniuk az állapotát. Azt nem tudta megmondani, pontosan mi okozhatta a halálát. Hozzátette, hogy a szülőket a higiénés szabályok miatt nem engedték be a műtőbe.

"Elkötelezettek vagyunk, hogy segítsünk a gyermekeknek minden egyes nap. Ez a küldetésünk, ezért vagyunk itt. Ám ez kockázatos. Nem vállalja el akárki" - jelentette ki Thompson.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.