Robbanás

Gyerekekkel végzett egy pokolgép Afganisztánban

Pokolgép robbant egy, a kormány támogató milíciavezér háza előtt a kelet-afganisztáni Paktika tartományban; a detonációban hat gyermek és egy nő életét vesztette.

2017.06.14 14:24MTI
hirdetés

Kora reggel összecsapások törtek ki szélsőséges tálib harcosok, illetve egy kormányhű milícia tagjai között. Az összetűzés után a milícia vezetője egy olyan motorkerékpárral tért haza, amelyet a tálibok hagytak hátra maguk után.

A jármű azonban – mint később kiderült – robbanószerekkel volt megpakolva, és röviddel a parancsnok hazaérkezése után felrobbant. A robbanás a milíciavezér házában élő hat gyermekkel és egy nővel végzett. Hat ember – köztük a parancsnok – megsebesült – közölte a rendőrség.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.