Bűnügy

Belógott a farmra, hogy pónival szexeljen

Bevallotta, hogy mit tett, felfüggesztett börtönbüntetést kapott.

2017.06.03 14:53ma.hu

A 22 éves Travis Wagner a pennsylvaniai Ephratában többször beszökött egy farmra, hogy közösüljön egy pónilóval - írja a Mirror. A férfi akkor bukott le, amikor a farm tulajdonosa észrevette, hogy az éjszaka közepén bemegy a pajtába. Mikor a rendőrök elfogták, Wagner bevallotta, hogy miért ment oda.

A pónirajongó férfi két év felfüggesztett börtönbüntetést kapott, és 1700 dolláros büntetést kell fizetnie. Emellett megtiltották neki, hogy kapcsolatba lépjen az áldozatával vagy a farmon élő családdal.

A 10 évig terjedő szabadságvesztést, amit a betörésért kaphatott volna, az ügyészekkel kötött alku értelmében megúszta, amikor beismerte, hogy szexelt az állattal.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.