Baleset

Felborult egy kamion az M7-esen Balatonfőkajárnál

Felborult egy kamion az M7-esen Balatonfőkajárnál, a balesetnek egy sérültje van, a helyszínelés végéig a Budapest felé vezető oldalon teljes útlezárás van érvényben.

2017.05.15 14:52Havariapress

Oldalára borult egy kamion hétfőn kora délután, nem sokkal fél kettő előtt az M7-es autópálya 87-es kilométerszelvényénél, Balatonfőkajár térségében, a Budapest felé vezető oldalon.

A siófoki hivatásos és a polgárdi önkormányzati tűzoltók egy sérültet kiemeltek a járműből, őt a mentők kórházba szállították.

Az M7-es autópálya Budapest felé vezető oldalán teljes útlezárás van érvényben, a Balaton felé vezető oldalon félpályán halad a forgalom.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.