Baleset

Elszabadult lovak miatt lezárták az M6-ost Tolnában

Lovak szabadultak el az M6-os autópálya Tolna megyei szakaszán hétfő délelőtt, a rendőrség Szedres és Tengelic között a pálya bal oldalát lezárta, majd leterelték az autópályáról az elszabadult lovakat.

2017.05.15 10:20ma.hu
police.hu

2017. május 15-én 8 óra 30 perc körül az M6-os autópálya Budapest felé haladó oldalán több elszabadult ló került az úttestre. Az állatok a forgalommal szembe vágtáztak, amit egy gépkocsizó járőr észlelt. A rendőrök a lovak elé kerültek és mivel a megfékezésük nem volt lehetséges, fényjelzéssel biztosították az útvonalukat - tájékoztatta a ma.hu-t a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

A rendőrség az autópálya bal pályatest forgalmát a tengelici és szedresi csomópontjánál lezárta. A kilenc lovat a tengelici csomópontnál az autópályáról leterelték, majd az érintett szakaszt átvizsgálták, amelynek során további négy lovat találtak, amelyeket a dunaszentgyörgyi pihenőbe tereltek. Az állatok egy Paks közelében található telepről törtek ki, befogásukról a rendőrök a helyszínre érkező gazda közreműködésével gondoskodtak. Az eset következtében személyi sérülés nem történt, anyagi kár nem keletkezett és a lovak sem sérültek meg.

A forgalomkorlátozás véget ért, a forgalom az érintett szakaszon újra zavartalan.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.