Bűncselekmény

Előzetesben a szigetszentmiklósi gyilkosság gyanúsítottja

A gyanú szerint súlyosan bántalmazta, majd élve elásta áldozatát.

2017.05.09 13:02MTI

Elrendelte a Budakörnyéki Járásbíróság annak a férfinak az előzetes letartóztatását, akit azzal gyanúsítanak, hogy április végén Újhartyán külterületén súlyosan bántalmazott egy szigetszentmiklósi nőt, majd a még élő sértettet elföldelte - közölte a Pest Megyei Főügyészség szóvivője kedden az MTI-vel.

MTI/Mihádák Zoltán

Gyugyi Csilla elmondta: a nőt eltűntként keresték, holttestét május 4-én találták meg. A megyei rendőr-főkapitányság nyomozói szinte órákon belül azonosították és elfogták a solymári férfit, akit előre kitervelten, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntettével gyanúsítottak meg.

MTI/Mihádák Zoltán

A Budapest Környéki Törvényszék tájékoztatása szerint a gyanúsított, Sz. A. április 27-én délután üzleti megbeszélés ürügyén találkozót beszélt meg az 52 éves nővel. A későbbi sértett átült a solymári férfi vezette személyautóba. A férfi Újhartyán külterületén a járműből kiszállította a nőt, majd többször megütötte a fején, fojtogatta és késsel legalább hatszor megszúrta a hátán, a hasán és a nyakán, majd elföldelte.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.