Bűnügy

Élve ásták el a Szigetszentmiklósról eltűnt nőt

Gyilkosa megverte és összeszurkálta, de még élt, amikor elásta Újlengyel határában.

2017.05.09 09:10ma.hu

Gyilkosság áldozata lett egy Szigetszentmiklósról eltűnt nő - tudta meg a 24.hu kedden a Pest Megyei Főügyészségtől.

A rendőrség egy férfit gyanúsít a brutális bűncselekmény elkövetésével, aki az eddigi adatok szerint április végén üzleti megbeszélés ürügyén találkozót az áldozattal.

A támadó autójával Újlengyelbe mentek, a település határában kiszálltak a kocsiból, ahol a férfi súlyosan ütlegelte és összeszurkálta az asszonyt. A nő még élt, amikor eltemette és a sorsára hagyta. Holttestét május 4-én találták meg, addig eltűntként kereste a rendőrség.

A nyomozók órákon belül azonosították és elfogták a feltételezett gyilkost, aki ellen előre kitervelten, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntette miatt indult eljárás, és az ügyészség indítványozta az előzetes letartóztatását.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.