Pedofília

Papoknak segített süket gyerekeket megerőszakolni egy apáca

A papok orális és anális közösülésre is rákényszerítették a gyerekeket. Az apáca segített a nyomok eltüntetésében.

2017.05.08 13:35ma.hu
Fotó: AFP

Papoknak segített hallássérült gyerekeket megerőszakolni egy katolikus apáca - írja a Metro.

A 42 éves Koska Kumiko egy, az argentínai Lujan de Cuyoban működő intézetben dolgozott. Azután kezdtek el nyomozni utána, miután egy volt diákja azzal vádolta meg, hogy arra kényszerítette, hordjon pelenkát, nehogy kiderüljön, hogy vérzik. Azóta már további 24 diák is jelentkezett a rendőrségnél: elmondásuk szerint a papok szörnyű dolgokra - például orális és anális szexre - kényszerítették őket.

Amikor tavaly novemberben a rendőrség átvizsgálta az intézményt, az egyik pap cellájában 34 000 dollár értékben találtak pornóújságokat. Összesen öt papot tartóztattak le gyerekekkel való erőszakoskodás miatt.

A japán származású apáca egy hónapig bujkált a hatóságok elől, aztán feladta magát. Múlt héten tartott tárgyalásán azt vallotta, nem követte el azokat a bűncselekményeket, amikkel vádolják. Ha mégis bűnösnek találják, őt és a papokat is tíztől ötven évig terjedő börtönbüntetésre ítélhetik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.