Botrány

Videón, ahogy hatalmas pofozkodás tör ki a Tokió-Los Angeles járaton

Ezúttal két utas esett egymásnak - nem mindennapi vehemenciával.

2017.05.03 08:27ma.hu

Hatalmas verekedés tört ki a Nippon Airways Boeing 777-esén, amely már közel egy órája várakozott a leszállópályán, hogy elindulhasson Tokióból Los Angelesbe - írja az AFP.



Az egyik utas által rögzített videó tanúsága szerint a bunyót a feltűnően részeg, hawaii-inges amerikai férfi kezdte, aki minden előzetes figyelmeztetés nélkül nekiesett egyik utastársának, miközben ilyeneket kiabált: "Szerinted őrült vagyok? Akkor a kormány micsoda?"

A légiutas-kísérőknek végül nagy nehezen sikerült megfékezniük az őrjöngő férfit, akit annak rendje és módja szerint le is szállítottak a repülőgépről, és átadtak a japán rendőröknek.

A Boeing csak jó másfél órás várakozás után szállhatott fel.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.