Légi baleset

Úgy összevesztek a repülő személyzetével, hogy kényszerleszállás lett a vége

Első osztályúra akarták cserélni a turistaosztályra szóló jegyüket.

2017.04.27 14:21ma.hu
Fotó: AFP

Megszakította Londonból Jamaicára tartó útját Portugáliában egy brit légitársaság pilótája, hogy leszállíttasson a fedélzetről egy párt, amelyik vitába keveredett a gép személyzetével.

A British Airways Boeing 777-esének pilótája a portugál légierő támaszpontján landolt, hogy kitegye a párt, amely nem akarta abbahagyni a vitát arról, hogy cseréljék első osztályra turistaosztályú helyüket.

A portugál légierő szóvivője elmondta: a pilóta a vita miatt döntött úgy, hogy landol a Azori-szigetekhez tartozó Terceirán lévő Lajesben. Azokat a briteket, akik lefilmezték a vitát, kihallgatta a rendőrség.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.