Baleset

Folyékony trágya terítette be a kabrióban utazó családot

Mindenkit érhet baleset. Na de ilyen?!

2017.04.12 14:15ma.hu
Fotó: Heute

Folyékony trágya ömlött egy kabrióban utazó 53 éves német férfi és 14 éves lánya nyakába - írja a helyi sajtó.

Az apa és lánya egy kis autókázással szerette volna megünnepelni a napsütéses jó időt, amikor megtörtént a baleset: a München közelében lévő Altomünster községben a nyakukba zúdult az "áldás".

A trágyát egy helyi farmer szállította az autóján, egy rosszul lezárt hordóban. Amikor aztán egy hirtelen kormánymozdulattal ki kellett kerülnie egy parkoló autót, a hordó megbillent, és tartalma a mögötte hajtó kabrióra ömlött, tetőtől talpig beborítva a benne ülőket.

A helyi rendőrség tájékoztatása szerint senki sem sérült meg a balesetben, az apának és lányának "mindössze egy kiadós zuhanyra volt szüksége". Az autó azonban már nem volt ilyen szerencsés, a hatóságok szerint "ki lehet dobni" az ötezer eurót érő kocsit.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.