Vádemelés

Szőnyegbe csavarva ásta el barátnője holttestét

Vádemelési javaslattal zárta le a nyomozást a rendőrség azzal a férfival szemben, aki a gyanú szerint megölte barátnőjét Budapesten, majd a holttestet szőnyegbe csavarta elásta egy kalocsai ingatlanon.

2017.04.06 07:54Havariapress

A rendőrségre 2015. augusztus 21-én tett bejelentést egy férfi arról, hogy volt feleségét és annak terepjáróját egy héttel azelőtt látta utoljára. Az eltűnést követően egyik közös ismerősük megjelent a nő budapesti lakásán, ahol az ágyat véresen találta, ezért erről is értesítette a rendőrséget.

A nyomozók szakértők segítségével megállapították, hogy a vér az eltűnt nőtől származott, ezt követően már bűncselekmény gyanújával indítottak nyomozást az eltűnt nő felkutatására.

Hamarosan kiderült, hogy a nő Budapesten alkalmi ismeretségbe került egy férfival, akivel 2015. augusztus 16-án délelőtt valami miatt összevesztek, ezután a férfi több késszúrással megölte a 39 éves nőt, majd a holttestet szőnyegbe csavarta és elásta egy kalocsai családi ház udvarán elásta.

A nyomozás eredményeként előkerült a férfihoz köthető családi ház udvaráról a nő eltűnt terepjárója, valamint nyomkövető kutyák segítségével megtalálták az elásott holttestet is.

Az igazságügyi orvosszakértő megállapította, hogy a nőt legalább 27 késszúrással ölték meg.

Ezt követően a Budapesti Rendőr-főkapitányság elfogatóparancsot adott ki a férfi ellen, akit másfél hónappal a gyilkosság után fogtak el a budapesti életvédelmi nyomozók, egy kalocsai lakásban, ahol az illető egy kanapé ágyneműtartójában bújt el.

A 33 éves férfi ellen indult nyomozást a rendőrség a napokban befejezte és az ügy iratait vádemelési javaslattal küldte meg az illetékes ügyészségnek.

police.hu


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.