Bűnügy

Megerőszakolt egy 14 éves fiút, teherbe esett tőle

A kórházban derült ki, hogy mi történt. A nő mindent bevallott.

2017.03.21 08:28ma.hu

Egy 19 éves lányanyát tartóztatott le az alabamai rendőrség: Mekenzie Leigh Guffey egy 14 éves fiút erőszakolt meg - írja az Emirates24.

Az eset akkor derült ki, mikor Guffey kórházba ment - a fiatal nő ugyanis teherbe esett az áldozatától. A nő mindent bevallott az orvosoknak, majd a rendőröknek is.

Nagymamája elmondta, hogy Guffey-nak borzalmas gyerekkora volt: mindkét szülője drogfüggő, és a kislány rettenetes dolgokat látott, míg a nagymama magához nem vette. A rendőrség szerint azonban ez még nem jogosítja fel Guffey-t a nemi erőszakra.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.