Gázolás

Az utastérben matatott a rendőrnőt halálra gázoló kamionos

A másik rendőrt műteni kellett, még nem tudták kihallgatni.

2017.02.14 11:55ma.hu
Fotó: MTI

Vallomást tett a rendőrnőt elgázoló kamionsofőr - írja a 24.hu. A férfi a portál értesülése szerint azt vallotta, éppen az utastérben kotorászott, ezért nem vette észre időben az egyenruhást.

A rendőrnő kollégája műtéten esett át ezért még nem tudták kihallgatni.

Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, a rendőrség hétfőn este őrizetbe vett egy román férfit, akit az eset kapcsán közúti baleset okozásának vétségével gyanúsítanak.

Hétfőn két személyautó és egy kamion ütközött össze Gyál határában, a sztráda Szeged felé vezető oldalán. A kamion elsodorta az igazoltató rendőrnőt, aki a helyszínen meghalt, ketten súlyos sérüléseket szenvedtek.

A rendőrség éjjel közleményt adott ki, amelyben azt írták, a belügyminiszter a szolgálat halottjává nyilvánította és előléptette a 23 évesen elhunyt Menus Anikót.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.