Illegális bevándorlás

Bakondi: nem indokolt a kerítés a magyar-román határon

Így nem kell újragondolni a határrendészeti szakemberek elosztását sem.

2017.02.05 08:30MTI

Semmi nem indokolja, hogy szigorítsák a magyar-román határ védelmét, így kerítés sem lesz ott - mondta Bakondi György szombat este az M1 aktuális csatornán.

A miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója kifejezetten jónak nevezte a magyar és a román határőrizeti szervek közötti együttműködést, külön kiemelte az információcserét.

"Azt tapasztaljuk, hogy a román határőrség komoly erőkkel végzi feladatát" - hangsúlyozta, hozzátéve: semmi sem indokolja, hogy a jelenleginél szigorúbb határrendészeti rezsimet vezessenek be a román határon.

Közölte, ez azt is jelenti, nem kell újragondolni a határrendészeti szakemberek elosztását sem.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.