Brutális

Széttépték a tigrisek a kifutójukba mászó férfit (videó)

A borzalmas jelenetet a férfi felesége és gyereke is végignézte.

2017.01.29 18:50ma.hu
Fotó: Flickr

Tigrisek téptek szét egy látogatót egy kínai állatkertben - írja a Mirror. A férfi a ningbói állatkertben mászott át a rácsokon, hogy közelebbről is megnézhesse a nagymacskákat. Pechjére, épp etetési idő volt; az egyik állat azonnal észrevette és leterítette.

Pillanatokon belül a társai is a tehetetlen férfire vetették magukat, a borzalmas jelenetet az áldozat felesége és gyereke is végignézte a rácsokon túlról.

A gondozóknak sikerült kiszabadítaniuk a próul járt férfit a kifutóból, de sajnos nem sokkal a kórházba szállítása után belehalt a sérüléseibe.

Vigyázat, sokkoló videó!



Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.