A nagymacskák nem játékok

Játszani akart a tigrissel, a ragadozó nem vette a lapot - videó!

Megsérült egy fiatal férfi Szaúd-Arábiában, miután megpróbálta rávenni az egyik barátjának tigrisét, hogy játsszon vele. A tigris megtámadta a férfit, aki nem tudott elmenekülni az állat elől.

2016.08.02 10:30ma.hu
hirdetés

Felvételt is készítettek arról az incidensről, mely során egy fiatal férfi menekülni kényszerül, miután az egyik ismerőse tulajdonában levő tigris megtámadja. Az ismeretlen férfi játszani akart a ragadozóval, aki láthatóan nem vette a lapot.

A biztonsági kerítés túloldaláról az egyik barát lefilmezte az esetet, jól hallható, ahogyan nevet az eseményeken. Az állat a férfi lábára harapott rá, egy másik ismeretlennek kellett bottal leütlegelnie a vadállatot a férfi testéről.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.