Erőszak

Mellkason szúrta ismerősét

Elfogták és őrizetbe vették a rendőrök azt a férfit, aki egy vita során megkéselte egyik ismerősét, egy albertirsai családi házban.

2016.12.31 08:30Havariapress

A Pest megyei település egyik családi házában csütörtök este veszett össze valamin két férfi, akik közt a vita tettlegességig fajult. Ennek során az idősebbik férfi egy késsel mellkason szúrta 44 éves ismerősét, akit a mentők kórházba szállítottak. Az esetről értesített a rendőrök a helyszínen elfogták az 57 éves hodászi lakost, akit előállítottak a Ceglédi Rendőrkapitányságra, majd gyanúsítotti kihallgatása után bűnügyi őrizetbe vették. A nyomozó hatóság egyben kezdeményezte a férfi előzetes letartóztatásának elrendelését is, emberölési kísérlet megalapozott gyanúja miatt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.