Családon belüli erőszak

Vérfagyasztó videó az élettársát bántalmazó NFL-sztárról

Ray McDonald exbarátnője közös gyermekükkel a karjában könyörgött a volt amerikaifocistának, hogy hagyja békén őket.

2016.12.28 13:19próba
Fotó: AFP

Sokkoló videóval állt elő a TMZ Sport. A felvétel, amelyet a volt amerikaifocista-NFL-sztár, Ray McDonald barátnője készített, fontos bizonyíték lehet családon belüli erőszakkal vádolt volt sportoló elleni perben.

A több mint négyperces videó egy május 4-i veszekedést örökít meg. A San Francisco 49ers egykori játékosa a sarokba szorította és folyamatosan szidalmazta a rémült nőt, aki közös gyerekükkel a karjában sírva köny9rgött neki, hogy hagyja őket békén. McDonaldot a sofőrje is megpróbálta lecsendesíteni, de hiába. A vérfagyasztó "patthelyzet" négy percig tartott, ezután a férfi üldözni kezdte az élettársát, aki rémülten sikoltozva a fürdőszobába menekült és bezárkózott.

A rémisztő kergetőzésnek a kiérkező rendőrök vetettek véget. McDonaldot családon belüli erőszakkal vádolták meg - de meglepő módon a videó megnézését követően a bíróság ejtette a vádat.



Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.