Bűntény

Szembeszállt a fegyveres rablóval a debreceni eladó (videó)

A nő könnyebben megsérült. A rendőrség nagy erővel keresi az elkövetőt.

2016.12.30 13:12ma.hu
Fotó: MTI

A Police.hu híre szerint csütörtökön délután kiraboltak egy élelmiszerboltot Debrecenben. Az eladónő megpróbált szembeszállni a késsel fenyegetőző tettessel; eközben véletlenül belenyúlt a pengébe, és könnyebb sérüléseket szenvedett.

A rablást a bolt videókamerája is rögzítette:



A nyomozás eddigi adatai szerint a rabló a Derék utcai boltból a 4-es főút irányába menekülhetett. A rendőrök azt kérik, hogy ha valaki felvett az autójával egy kb. 170 cm magas, fekete kabátot, világos kapucnis felsőt, fekete nadrágot viselő férfit, vagy a felvétel alapján felismeri az elkövetőt, jelentkezzen a helyi rendőrkapitányságon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.