Rablás

Ekkora szerencsétlent: menekülés közben hagyta el a személyi igazolványát

Menekülés közben elesett, a nála lévő táskából kiszóródtak az útra a lopott szerszámok, valamint a zsebéből kiesett a személyi igazolványa, a tulaj felvette, leolvasta róla a nevet és az adatokat, majd feljelentette.

2016.10.13 10:10ma.hu

A BRFK XVIII. kerületi kapitánysága eljárást folytat B. Jenő 50 éves budapesti lakos ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. A férfi múlt szombaton 13 óra körül bement egy Bem utcai ház udvarába, ahol több tízezer forint értékben szerszámokat (fúrógépet, csőkulcsot, villáskulcs- és szerszámkészletet) pakolt egy táskába, majd sietve távozott.

A tulajdonos a házból észrevette a férfit és B. Jenő után szaladt, aki menekülés közben elesett, a nála lévő táskából kiszóródtak az útra a lopott szerszámok, valamint a zsebéből kiesett a személyi igazolványa. A tulaj felvette, leolvasta róla a nevet és az adatokat, majd a férfi kikapta a kezéből az igazolványát és elmenekült a helyszínről.

A XVIII. kerületi rendőrök pár órával később B. Jenőt lakcímén elfogták, majd előállították a kerületi rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki. A rendőrök kezdeményezték a férfi gyorsított eljárás keretében történő bíróság elé állítását.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.