Rabló-pandúr

Rablót fogott Utász, a frissen felavatott rendőrkutya (videó)

A jó szimatú rendőrkutya egyenesen a tettes házához vezette a rendőröket.

2016.12.28 10:56ma.hu
Fotó: Police.hu

Alig két héttel felavatása után rablót fogott Utász, a fiatal rendőrkutya - írja a Police.hu.

Karácsony utolsó napjának estéjén egy nő értesítette a rendőrséget, hogy édesanyja rosszul lett ófehértói otthonában, és arra eszmélt, hogy egy idegen férfi kutakodik a lakásában. Az ismeretlen ellopta az idős hölgy pénztárcáját, majd rázárta az ajtót és a kulccsal a zsebében elmenekült a házból.

A rendőrök Utász segítségével eredtek a férfi nyomába. A tettes jól kivehető csapást hagyott maga után a frissen esett hóban; a kutya egyenesen a feltételezett tettes házához vezette az egyenruhásokat.

A rendőrök igazoltatták a 25 éves férfit, akinek a zsebéből elő is került az idős hölgy házának a kulcsa. H. Jánost kifosztás gyanújával őrizetbe vették, és kezdeményezték előzetes letartóztatását.



Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.