Négymilliós szimat

Kiszagolta a rendőrkutya az ukrán csempészcigit

Négymillió forintnyi csempészcigarettát találtak a pénzügyőrök és a határrendészek egy barabási lakatlan ingatlan kertjében.

2014.10.21 10:10MTI
llusztráció: Facebook/lNemzeti Adó- és VámhivataI

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei vám- és pénzügyőri igazgatóságának rendészeti osztályvezetője, sajtóreferense, Dávid Zoltán százados elmondta, hogy a magyar-ukrán határhoz közeli településen egy ingatlant és annak környezetét ellenőrizték, amelyben a rendőrség nyomkereső kutyája is közreműködött.

Az ingatlanról egy kitaposott ösvény vezetett a szomszédos lakatlan házhoz, s annak elhanyagolt, fákkal, bokrokkal benőtt udvari-kerti részén 4499 doboz ukrán cigarettát találtak.

A közel négymillió forint értékű dohányárut lefoglalták, az ellenőrzött ingatlanon tartózkodó ember ellen pedig orgazdaság büntette miatt tettek feljelentést.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.