Garázdaság

Gázspray-vel fújtak le egy utast a 7-es buszon - videó

Gázspray-vel fújta le és megütötte utastársát egy férfi Budapesten, a 7-es buszon.

2016.12.27 13:00ma.hu

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XI. kerületi Rendőrkapitánysága nyomozást folytat N. István 58 éves budapesti lakos ellen garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a férfi december 26-án délután Budapesten a XI. kerületben a Gellért tér és a Móricz Zsigmond körtér közötti szakaszon közlekedő 7-es számú autóbuszon szóváltásba keveredett egy utassal, akit gázspray-vel lefújt, majd meg is ütött. Az elkövető ezután leszállt a buszról és elhagyta a helyszínt.

N. István 2016. december 27-én reggel önként feladta magát a rendőrségen, elszámoltatása jelenleg folyamatban van - olvasható a rendőrség honlapján.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.