Tűz

Holttest egy kigyulladt XVIII. kerületi lakásban

Holttestet találtak a tűzoltók egy kigyulladt társasházi lakásban, a főváros XVIII. kerületében található Fáy utcában péntek délután.

2016.12.23 17:05MTI
MTI Fotó: Lakatos Péter

Holttestet találtak a tűzoltók egy kigyulladt társasházi lakásban, a főváros XVIII. kerületében található Fáy utcában péntek délután - tájékoztatta a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság sajtóreferense az MTI-t.

Balogh Eszter elmondta: egy 300 négyzetméteres társasház egyik 25 négyzetméteres lakásában keletkezett a tűz. A lakás egyik helyiségében a tűzoltók elszenesedett holttestet találtak.

A tüzet, amely átterjedt a tetőre is, a tűzoltók négy vízsugárral eloltották, de az épületből harminc lakót ki kellett kísérni, nekik melegedőbuszt hoztak a helyszínre.

MTI Fotó: Lakatos Péter


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.