Baleset

Tízemeletes panelban volt tűz Újpalotán

Tízemeletes panelházban volt tűz az éjszaka Újpalotán, személyi sérülés szerencsére nem történt és az épületet sem kellett kiüríteni.

2016.12.09 08:08Havariapress

A fővárosi tűzoltókat csütörtökön éjjel, fél tíz körül riasztották a XV. kerületi Páskomliget utcába, egy tízemeletes társasházban keletkezett lakástűz miatt. A fővárosi hivatásos tűzoltók több egysége mellett a zuglói önkéntesek is a helyszínre vonultak, ahol megállapították, hogy a lakóház egyik ötödik emeleti lakásának konyhájában csaptak fel a lángok. A beavatkozó egységek két vízsugárral fékezték meg a tüzet, amely nem okozott személyi sérülést a lakásban. Az épületből sem kellett kimenekíteni a lakókat, csupán a lépcsőház átszellőztetésére volt szükség az utómunkálatok keretében.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.