Gyilkosság

Tizenhárom évet kapott a gyilkos tini

A londoni fiatal egy 16 éves barátját késelte meg egy szülinapi bulin.

2016.12.07 20:15ma.hu
Fotó: Flickr

A bíróság 13 éves börtönbüntetésre ítélte azt a londoni tinit, aki novemberben megölte egyik barátját. A 19 éves Walker Sesay egy születésnapi partyn többedmagával támadt rá a 16 éves Che Labastide-Wellingtonra.

Az áldozatot állítólag többen is megfenyehették, de Sesay volt az egyetlen, aki szúrt is - pengéje Wellington szívében állt meg. A verekedésben az áldozat egyik barátja is megsebesült.

A hírek szerint Seasay rendszeresen hordott magánál kést, ami miatt korábban többször is bajba került az iskolában. Korábban egy indulatkezelési kurzuson is részt vett - a jelek szerint, sajnos, nem nagy eredménnyel.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.