Kutyatámadás

Négy embert, köztük egy gyereket juttatott kórházba egy megvadult kutya

Az áldozatok súlyos sérüléseket szenvedtek, a kutyát a helyszínre érkező állatorvosok fogták be.

2016.11.30 17:42ma.hu
hirdetés
Fotó: Flickr/jamroll21

Négy embert, köztük egy gyereket támadott meg szerdán délben egy megvadult kutya a Manchester északi részén lévő Mostonban. Az áldozatokat súlyos sérüléssel szállították kórházba.

Az őrjöngő amerikai bulldogról a szomszédok értesítették a hatóságokat. A kutyát a kiérkező állatorvosok fogták be.

Az esetről beszámoló Daily Mail szerint az eset már csak azért is meglepő, mert az amerikai bulldog nem tartozik a különösen agresszív kutyafajták közé, tartását és tenyésztését a veszélyes kutyákra vonatkozó törvény sem tiltja.

A manchesteri rendőrség szóvivője szerint egyelőre nem tudni, pontosan milyen sérüléseket szenvedtek az áldozatok. Az elmúlt években több kutyatámadás is történt a környéken.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.