Nyomoz a rendőrség

Brutális kutyatámadás Kaposváron: 4 éves kislány sérült meg súlyosan

Súlyosan megsebesített egy kutya egy négyéves kislányt Kaposváron, a topononári városrészben, miközben édesanyjával sétált a járdán. A rendőrség nyomozást indított az ügyben.

2016.09.03 14:25ma.hu

A kutyatámadás még az elmúlt héten pénteken (agusztusz 26-án délután) történt Toponáron, melynek során egy a sajtó számára egyelőre ismeretlen fajtájú eb megtámadott egy kisgyermeket.

A Sonline.hu úgy tudja, hogy a kutya kiszökött az egyik ház udvaráról és ezután rárontott a járdán az édesanyjával együtt sétáló négy esztendős kislányra.

A Kapost.hu azt írja, hogy vélhetően valamilyen bullterrier harapta össze a gyermeket, a támadás után a kislány nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett, a blog információja szerint a kislányt mentőhelikopter szállította a pécsi kórházba.

Orbán Zoltán, a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője az üggyel kapcsolatban azt közölte, hogy a Kaposvári Rendőrkapitányság gondatlanságból elkövetett súlyos testi sértés elkövetésének gyanúja miatt folytat eljárást ismeretlen tettes ellen. – Kollégáim vizsgálják az eset körülményeit, az eb tulajdonosának felelősségét, továbbá elemzik a beszerzett bizonyítékokat. Tekintettel arra, hogy az eljárás folyamatban van, további információt – egyelőre – nem áll módomban közölni.

A Sonline.hu úgy értesült, hogy gyanúsított-kihallgatás egyelőre nem történt az eset kapcsán.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.