Baleset

Halálos baleset Salgótarjánban: végül mindkét sofőr meghalt

A balesetben két személygépkocsi és egy menetrend szerinti autóbusz ütközött össze a város külterületén.

2016.11.22 11:37MTI
MTI Fotó: Komka Péter

Elhunyt a kórházban a hétfőn kora este Salgótarján külterületén történt baleset egyik sérültje - tájékoztatta az MTI-t Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője késő este.

A balesetben két személygépkocsi és egy menetrend szerinti autóbusz ütközött össze a város külterületén, a lucfalvai elágazónál. Az egyik személyautó sofőrje a helyszínen meghalt.

A szóvivő közlése szerint a másik kocsi vezetője is olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a kórházba szállítását követően elhunyt. A balesetben további négy ember is megsérült - tette hozzá.

A baleset helyszínelése és a műszaki mentés befejeződött, az érintett útszakaszon a járműforgalom ismét zavartalan - mondta a szóvivő.

Angyal Eszter, a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője korábban arról tájékoztatta az MTI-t, hogy a két autóban egy-egy ember utazott. Az autóbusz hat utassal közlekedett, közülük három utast és a sofőrt szállították kórházba.

MTI Fotó: Komka Péter


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.