Katasztrófavédelem

Tűz és felrobbant gázpalackok miatt ürítettek ki egy iskolát

Visszamehettek a pilisszentkereszti Rákóczi utcai iskolába a diákok és a tanárok, miután a tűzoltók eloltották az intézmény szomszédságában keletkezett tüzet.

2016.11.15 12:43MTI

Csámpai Attila, a Pest megyei katasztrófavédelem szóvivője korábban elmondta: egy családi ház 30 négyzetméteres garázsa gyulladt ki, és három gázpalack is felrobbant.

A garázs mindössze három méterre van az iskolától, ezért az iskolából 115 gyereket kísértek biztonságos helyre az intézmény alkalmazottjai - tette hozzá.

Elmondta, a lángok nem terjedtek tovább, és a tűzoltók már végeztek az oltással, illetve a helyszín átvizsgálásával, így nem sokkal dél előtt mindenki visszatérhetett az iskolába.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.