Erőszak

Lakossági segítséggel keresték a brutális tizenéveseket - egy még szökésben

A lakosság segítségét kérve, fényképük alapján keresték a rendőrök azt a két 16 éves fiút, akik az éjjel belekötöttek egy fiatalokból álló társaságba a Józsefvárosban, majd kettejüket megkéselték, a harmadik sértettet pedig brutálisan összeverték. Az egyik gyanúsítottat elfogták, társát keresik.

2016.11.13 20:16ma.hu
Bódi István Tamás - police.hu

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitánysága 01080-4850/2016. bűnügyi számon eljárást indított súlyos testi sértés bűntett elkövetésének gyanúja miatt L. Bence és Bódi István Tamás 16 éves budapesti lakosok ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a két fiatalkorú fiú 2016. november 12-én 23 óra körül a Budapest VIII., Népszínház utcai villamosmegállóban szóváltásba keveredett egy társasággal. A vita tettlegességig fajult, amely során a két 16 éves elkövető a társaság három tagját súlyosan bántalmazta. Az egyik fiú állkapcsát eltörték, míg egy másik fiút és egy lányt késsel több alkalommal megszúrtak.

A bevezetett nyomozati cselekmények eredményeként a rendőrök beazonosították a két, bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható fiút, majd L. Bencét 2016. november 13-án, az esti órákban Budapesten elfogták. Társa felkutatására tett intézkedések eddig eredményre nem vezetettek, őt továbbra is keresik.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható Bódi István Tamást felismeri, tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-1-477-3700 telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es "Telefontanú" zöld számán, valamint a 107-es, vagy 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.