Bűnügy

Berlinben ölt, Budapesten fogták el

Elfogtak a fővárosban egy 32 éves magyar férfit, aki öt éve megölt egy 81 éves német férfit Berlinben.

2016.11.10 14:10MTI

A Budapesti Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a gyanúsított még 2011-ben került baráti kapcsolatba a német állampolgárral. Egyik találkozójuk alkalmával, 2011. november 12. és 15. között V. János összeszólalkozott az idős férfival, majd olyan súlyosan bántalmazta, hogy a sértett meghalt.

A német rendőrök a feltételezett elkövető beazonosítása után jogsegélykérelmet terjesztettek elő, amelynek keretében felvették a kapcsolatot a magyar hatóságokkal.

A BRFK rendőrei kedden zuglói munkahelyén elfogták a budapesti V. Jánost, akit őrizetbe vettek. A bíróság csütörtökön elrendelte a gyanúsított előzetes letartóztatását - olvasható a közleményben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.