Meccs

Horrorbaleset: rohammentő vitte el a veszprémi kézilabdás fiút

A diákolimpia egyik versenyén a fiú olyan szerencsétlenül vetődött, hogy hason csúszás közben egy tízcentis parkettadarab állt a hasába. Azonnal meg kellett műteni.

2016.11.10 11:36ma.hu

Tízcentis parkettadarab állt bele szerdán a veszprémi Noszlopy iskola egyik kézilabdásának hasfalába, amikor a hatos vonalon hason csúszva, vetődve próbált labdát szerezni - adta hírül a Veol.hu helyi hírportál.

A szerencsétlenül járt fiút rohammentő vitte kórházba, miután a helyszínen lévő orvos nem tudta eltávolítani az alsó hasfalból a nagy fájdalmat okozó fadarabot. A kórházban azonnal műtétet hajtottak végre rajta, állapotáról egyelőre nem tudott felvilágosítást adni a csapat edzője.

A verseny szervezői azt mondták, alaposan átnézték a padlót, de nem találták meg a parkettadarabot, amelyből a kitört rész hiányzik

A városi Vetési gimnáziumban egyébként éppen a korcsoportos fiú városi diákolimpia kézilabdameccsei zajlottak, a Noszlopy két csapattal is elindult. A szerencsétlenül jár fiú a B csapatban játszik.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.