Baleset

HÉV-sínekre repült egy autó a Helsinki úton

Egy ember sérült meg, amikor lesodródott az úttestről, és a HÉV sínjeire hajtott egy személyautó az éjjel Pesterzsébeten.

2016.11.07 08:40Havariapress

A XX. kerületi Helsinki úton vasárnap éjjel, kilenc óra körül haladt egy személyautó Dunaharaszti irányában, amikor eddig ismeretlen okból lesodródott az úttestről, a HÉV-sínekre hajtott és ott elakadt. Az eddigi információk szerint a gépkocsi sem másik autóval, sem HÉV-szerelvénnyel nem ütközött, de a sofőr így is megsérült a balesetben. A helyszínre a fővárosi hivatásos tűzoltók egy egysége vonult, hogy megszüntessék a forgalmi akadályt. A műszaki mentési munkálatok végeztéig csak egy sávon haladhatott a forgalom a Helsinki út városból kifelé vezető oldalán.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.