Tragédia

Két halálos baleset volt az éjjel Budapesten

Két halálos baleset is történt az éjjel Budapest utcáin, Kőbányán az esti órákban egy gyalogost gázolt halálra egy villamos, az Üllői úton pedig éjfél körül halt meg egy oszlopnak ütköző autós.

2016.11.06 07:46Havariapress

Szombaton este 7 óra körül a X. kerületi Maglódi úton haladt egy villamos, amikor eddig tisztázatlan okból elgázolt két, a sínekre lépő gyalogost. A balesetben az egyik férfi olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette, a másik sérültet a mentők munkatársai kórházba vitték. Nem sokkal éjfél után pedig a IX. kerületi Üllői úton ütközött neki egy út menti villanyoszlopnak egy személyautó, s a balesetben a járművet vezető férfi a helyszínen életét vesztette. A rendőrség mindkét baleset körülményeit szakértők bevonásával vizsgálja.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.