Holtan találták az egyéves gyereket

Halálra verhették a kisfiút - őrizetbe került az anya

Emberölés gyanújával vették őrizetbe a Pest megyei nyomozók azt a nőt, akinek egyéves kisfiát a hosszú hétvégén találták holtan a mentősök Cegléden.

2016.11.01 08:04ma.hu

Az Országos Mentőszolgálat munkatársait a vasárnap reggeli órákban riasztották egy ceglédi családi házhoz, ahol egy kisgyerek nem mutatott életjeleket. A mentősök megpróbálták megmenteni az 1 éves kisfiú életét, akinek az újraélesztésével is hosszan kísérleteztek, ám eredménytelenül.

A rendőrség munkatársai a közigazgatási hatósági eljárás szabályai szerint lefolytatták a helyszíni szemlét és halottszemlét, ennek során az igazságügyi orvosszakértő megállapította, hogy a gyermek halálát idegenkezűség okozta; feltehetően az őt ért bántalmazás miatt vesztette életét.

A nyomozó hatóság ezért hétfőn büntetőeljárást rendelt el a haláleset ügyében, majd gyanúsítottként hallgatták ki a gyerek anyját. Az ügyben emberölés megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás a 31 éves helyi nő ellen, akit a nyomozók a kihallgatását követően bűnügyi őrizetbe vettek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.