Bűnügy

A Népligetig gyalogolt a Teréz körúti robbantó

Az egy órás séta alatt kétszer is átöltözött.

2016.10.07 13:14ma.hu
police.hu

A Blikk értesülései szerint a férfi, miután működésbe hozta valószínűleg házi készítésű pokolgépét, gyalog menekült el a helyszínről, sőt nagyon sokáig nem szállt fel semmilyen tömegközlekedési eszközre. Információik szerint a nyomozók a kameraképek kielemzése után arra jutottak: a bűncselekmény helyszínétől a Népligetig gyalog ment, és közben ( a már ismert ruhaváltáson kivül ) mégegyszer átöltözött.

A Fradi pálya környékén azonban nyoma veszett a férfinak, legalábbis egyetlen kamera sem készített róla újabb kockákat. Feltételezhető, hogy azért nem szállt fel semmilyen járműre, mert félt tőle, hogy esetleg a robbantás után azonnal beazonosítják a rendőrök, és akkor a nyilvánosságra hozott kamerakép alapján a vele utazók felismerhetik. Az biztos, hogy a Népligetnél több lehetősége is volt, hogy felszívódjon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.