Rendőrség

Hat hónapos csecsemő füléből lopta ki az ékszert

Rábízták a csecsemőt, vigyázzon rá egy pár percig. Nem kellett volna.

2016.10.04 11:19ma.hu

A Marcali Járási Ügyészség kifosztás bűntette miatt gyorsított eljárásban állította bíróság elé a kelevízi férfit.

A vádlott 2016. szeptember 28. napján egy ismerősénél kávézott, aki megkérte, hogy amíg kimegy a szobából, vigyázzon a gyermekére. Amíg az anya távol volt, a síró gyermeket ölbe vette és az egyik füléből kivette az arany fülbevalót. Az anya visszatértekor a férfi a 4 ezer forint értékű fülbevalóval együtt távozott, majd az ékszert egy zálogházban eladta.

A 18. életévét alig betöltött vádlott büntetett előéletű, az elkövetésekor felfüggesztett szabadságvesztés próbaideje alatt állt, és vagyon elleni bűncselekmények elkövetése miatt több büntetőeljárás van folyamatban ellene.

A Marcali Járásbíróság a vádlottat 2 év börtönben végrehajtandó szabadságvesztésre és közügyektől eltiltásra ítélte, az ügyész súlyosításért jelentett be fellebbezést. A bűnismétlés veszélye miatt a járásbíróság elrendelte a vádlott előzetes letartóztatását.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.