Bűncselekmény

Ausztriában adta fel magát a kőbányai gyilkos

Az osztrák hatóság kiadatási őrizetbe vette az illetőt.

2016.09.23 11:39Havariapress

Ausztriában adta fel magát az a férfi, aki pár napja meggyilkolt egy nőt egy kőbányai lakásban.

A budapesti rendőrségre kedden kora délután jelentették be, hogy holtan találtak egy 32 éves nőt egy X. kerületi, Harmat utcai lakásban. A helyszínen egyértelművé vált, hogy a nő gyilkosság áldozata lett, valamikor a holttest felfedezése előtti 48 órában.

Az ügyben a rendőrség rövid időn belül elfogatóparancsot bocsátott ki egy 44 éves balatonfűzfői lakos ellen, mert alaposan feltehetőnek tűnt, hogy ő követte el az emberölést.

A körözött férfi két nappal később, csütörtökön délután feladta magát az osztrák hatóságoknál, akik ezt követően kiadatási őrizetbe vették az

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.