Tűzszerészek

Második világháborús robbanótestet találtak a XII. kerületben

A környéken a lezárásokra kell készülni.

2016.09.21 20:04MTI
MTI/Mihádák Zoltán

Második világháborús robbanótestet találtak a XII. kerületi Alkotás utcában szerdán. A környéken a lezárásokra kell készülni - közölte a Magyar Honvédség tűzszerész ezrede az MTI-vel.

A honvédségi tűzszerészek egy 203 milliméteres szovjet, kilőtt állapotban lévő betonromboló gránátot azonosítottak. A tűzszerészek továbbra is dolgoznak a helyszínen.

A környéket lezárják és kiürítik. Ez érinti a Tartsay utca és az Alkotás utca egy szakaszát, a BAH csomópont egy részét, a felüljárót és az alatta lévő utat, továbbá 35 lakóházat, több irodaházat, egy mentőállomást, a MOM sportközpontot és az uszodáját, valamint a közelben lévő szálloda két szárnyát.

MTI/Mihádák Zoltán


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.