Erőszak

Meghalt a kaposvári emberölés feltételezett elkövetője

A rendőrök szerdán reggel megtalálták a férfi holttestét, halálának körülményeit vizsgálják.

2016.09.21 09:46MTI, ma.hu

Meghalt a keddi kaposvári emberölés feltételezett elkövetője - tájékoztatta a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t szerdán.

Méhes Dóra beszámolt arról, hogy a rendőrök szerdán reggel megtalálták a férfi holttestét, halálának körülményeit vizsgálják.

Felidézte: kedden késő este egy kaposvári családi házban holtan találtak egy nőt, aki családon belüli erőszak áldozatává vált, azóta keresték a gyilkosát.

A szóvivő a nyomozás érdekeire hivatkozva több részletet nem közölt, az MTI úgy értesült, hogy a férfi a volt párját ölte meg.

A Sonline hírportál információi szerint a férfi leszúrta a nőt, a kutyáját, és megsebesítette a nővel közös gyermekét, vélhetően akkor, amikor a fiú az anyja védelmére kelt.

A férfi ezután valószínűleg öngyilkos lett.

A környéken lakók szerint a férfi hírhedt bántalmazó volt.

A helyi hírportál beszámolója szerint a gyilkosság Kaposvár külterületén, rendezett családi házas övezetben történt. A 42 éves asszonyt életét több késszúrással oltották ki.

A családnak két tizenéves gyermeke volt, egy fiú és egy lány. A fiú otthon volt a gyilkosságnál, feltehető, hogy megpróbált közbelépni, ekkor sebesítette meg őt is férfi.

A szomszédok szerint a rendőrök a kert végében találták meg a férfi holttestét, keddről szerdára virradóra a környéken bujkált. Az ismerősök szerint terror alatt tartotta családját, ütötte-vágta őket.

Kapcsolódó írások:

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.