Rendőrség

Egymilliót érnek az egri rablók

Egymillió forintot ajánlott fel a rendőrség annak, aki nyomra vezeti a hatóságokat egy Egerben elkövetett bolti rablás ügyében.

2016.09.08 11:58Havariapress

A hevesi megyeszékhelyen ez év június 2-án kora délután, pár perccel két óra előtt lépett be két férfi egy egri belvárosi üzletbe, ahol pénzt követeltek az eladóktól, majd az értékszerzést követően elmenekültek a helyszínről. Az ügy nyomozása ezidáig nem vezetett eredményre, a közelben működő kamerák azonban jól használható felvételeket készítettek a két rablóról.

A rendőrség ezért most közreadta az elkövetőkről készült felvételeket, és a lakosság segítségét is várja az azonosításukhoz. Kérik, hogy aki bármit tud a tettesekről, illetve felismeri őket a police.hu oldalon közzétett fotók alapján, az jelentkezzék telefonon az éjjel-nappal hívható 06 20/776-8112-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 107 vagy 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén, vagy a ,,Telefontanú" 06-80/555-111 zöld számán. Az ügy nyomravezetője részére a Heves megyei rendőrfőkapitány nettó egymiilió forint nyomravezetői díjat is felajánlott.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.